“Until you love death you cannot love life.
What you fear about death is what you fear about life.„
Byron Katie

Familieopstellingendag 15 februari 2020


Familieopstellingendag 15 februari 2020 Het is
ook goed
af en toe
eens 'stil'
te vallen.

Soms
is de 'stilte'
er een
van in
en met jezelf
echt 'samenvallen'
M.J. Knuvelder

Centraal deze dag is het thema "De stilte in het midden". Geïnspireerd op het gelijknamige boek van Bert Hellinger, de grondlegger van familieopstellingen.

Stilte is onze bron waar we allemaal mee verbonden zijn. Wanneer we contact kunnen maken met deze bron, die in ons midden is, zijn we verbonden met ons hele systeem. In het leven van alle dag mogen we hier af een toe een glimp van zien, het beleven en ervaren.

Binnen dit thema gaan we op zoek naar wat de stilte ons wil zeggen. Door de vraag van de opsteller in het midden neer te leggen vormt zich een verhaal. Door op deze manier de vraag op te stellen naar je eigen innerlijke beeld, kun je patronen verhelderen en ervaar je hoe het (familie) systeem invloed heeft op je handelen. Door deze inzichten ben je beter in staat die wegen te gaan die jou oplossingen en helderheid bieden.

Dit geldt niet alleen voor degene die zijn vraag op stelt maar ook zeker voor de representanten (diegene die helpen met het verhaal vorm te geven). In het verhaal van de ander, herkennen we onze eigen thema's, door een plek in te nemen in het verhaal werk je daarmee ook voor jezelf.

Tijdens deze dag zullen er 3 opstellingen zijn. De dag is incl. koffie en thee en een lunch.

Opgave graag via inge@praktijkerica.nl, u krijgt dan van ons een bevestiging.

Kosten:
met een opstelling € 150,=
representant € 70,=

<< overzicht