“Ga niet waar de weg je leidt, maar ga waar geen pad is en laat je spoor achter.„
R.W. Emerson
Werkwijze
Nieuws & Agenda
Wat is het Pollen Voedsel Syndroom?
 Pollen Voedsel Syndroom is een allergische reactie die optreedt wanneer iemand die allergisch is voor bepaalde pollen, zoals graspollen of lees verder >>

Bioresonantie

In de bioresonantie wordt er gewerkt met een soort computer: de Bicom.
De Bicom is een apparaat dat werkt met trillingen. Alles heeft een bepaalde trilling. De cel van de lever heeft bijvoorbeeld een andere trilling dan de cellen van het bloed. Maar ook trillingen of frquenties van ziekteverwekkers, zoals bacteriën, virussen of parasieten hebben hun eigen specifieke frequenies. Specifieke frequentiepatronen van bijvoorbeeld stofwisselingen, of van het orgaanstelsel met al hun functies kunnen ingezet worden.

Behalve dat met dit gegeven een gedetailleerde diagnose gesteld kan worden, wordt de Bicom in combinatie met een zeer gevarieerd aanbod van testampullen ingezet worden voor de individuele behandeling. Ook kan de Bicom ingezet worden met de zogenaamde lichaamseigen trillingen.Elk mens heeft zijn geheel eigen frequentiepatroon!
De Bicom kan zieke trillingen omzetten in gezonde trillingen, en gezonde trillingen harmoniserend versterken.
In het bijzonder bij het diagnosticeren van de ziekteverwekker(s) of de verstoorde energie, maakt de Bicom een effectieve behandeling mogelijk. Door middel van het meten en behandelen met behulp van de elektromagnetische velden kan een belasting vastgesteld en behandeld worden.

Erg belangrijk is ook dat de belastbaarheid van de cliënt wordt doorgemeten en vastgesteld. Hiermee staat of valt de effectieve start van de behandeling. Een verzwakt imuunsysteem bijvoorbeeld moet eerst van blokkades bevrijd worden, soms zelfs verstrekt worden voordat de daadwerkelijke oorzaak behandeld kan worden.

De Bicom-behandelingen zijn een belangrijk onderdeel van het therapeutisch plan om de oorzaak van de klachten en of symptomen op te sporen en te behandelen. Klachten op een bepaald gebied hoeven niet te betekenen dat de oorzaak ook daar te vinden is.