“Als we onze ideeën over hoe het leven zou moeten zijn
los kunnen laten, dan begint het leven zijn magische eigenschappen te openbaren.„
Adyashanti
Werkwijze
Nieuws & Agenda
Nieuwe tarieven per 1 maart 2022
Gezien de aanzienijke stiging van kosten de afgelopen jaren zien wij ons genoodzaakt onze prijzen aan te passen. Per 1 maart lees verder >>
Laatste artikel
Neurogene werking van de “Peter Hess”-klankmassage
 door Dr. Kerstin Gommel, arts (Vertaling van het artikel “Neuronale Wirkung der Peter Hess-Klangmassage” in het tijdschrift Klang-Massage Therapie Nr. 7/2010, lees verder >>

Individuele coaching


In de praktijk werken we onder andere met de methode Inner Human Software, ontwikkeld door dhr. Tom Stone. Een therapie waarbij met een relatief makkelijk zelf aan te leren techniek, blokkades opgeheven kunnen worden. Hierbij wordt er gewerkt met 12 Kern Dynamieken die staan voor verschillende strategiën die mensen kiezen om om te gaan met bepaalde situaties. 

Al heel vroeg in ons leven, soms al voor we geboren zijn tot aan ons zevende jaar , worden patronen vastgelegd. Op deze vroege leeftijd kunnen we situaties nog niet inschatten en overzien. Je hebt nog geen woorden voor de emoties die deze situatie oproept. Daarom gaan we overlevingsstrategieën ontwikkelen, die als een soort virus in onze persoonlijke software worden vastgelegd.
Zowel kinderen als volwassenen kunnen hier erg veel last van hebben. Dit kan zich dan uiten in psychische en lichamelijke klachten. Je kunt hierbij denken aan hoogtevrees, claustrofobie, burn out, bedplassen bij kinderen, onzekerheid, geen doorzettingsvermogen, enz. enz. Daarnaast zijn er ook lichamelijke klachten bekend, bijv. slechte huid, migraine, darmklachten enz., noem maar op. Psychische problemen hebben een grote weerslag op je gezondheid.

Ontwikkelaar van deze therapie is Tom Stone, een expert op het gebied van biofysica en verandering van energiepatronen in het menselijk lichaam. Tom Stone heeft de zogenaamde Human Software Engineering ontwikkelt. Heel vrij vertaalt komt het neer op de menselijke software van storende 'belastingen’ te ontdoen.

Geen enkele emotie is feitelijk eng of gevaarlijk.
Alleen een gedachte vertelt je dat.
Laat die gedachte los en ontdek hoe iedere emotie,
wanneer die wordt toegestaan,
de verkramping van afgescheidenheid doet oplossen.
Scott Kiloby