“Als je tegen iets vecht, zit je eraan vast. Zolang je ertegen vecht, geef je het macht.De macht die je eraan geeft is evenredig aan de kracht die je gebruikt om je ertegen te verzetten.„
Anthony de Mello
Wie zijn wij
Nieuws & Agenda
Laatste artikel
Waarom zou je groentesappen en groene smoothies drinken?
Bron: Voedzo.nl "Al tijden drink ik regelmatig een groene smoothie en af en toe een groentesapje. Lekker en gezond, zo voelt het. lees verder >>


Gedurende 10 jaar, waarbij ik een baan had bij een psychologisch onderzoeksbureau, heb ik mij in diverse wetenschappelijke disciplines verdiept:
  • Filosofie en psychologie aan de Open Universiteit
  • Vijfjarige opleiding aan de Academie voor Natuurlijke Geneeswijzen te Meppel
  • Bio Energetische Geneeskunde bij het IMU college van Martin Keymer.
  • Tweejarige opleiding bij Harrie de Kruijff: Begeleider van Systemische Familieopstellingen
  • 1 jarige opleiding Medische basiskennis (PLATO geregistreerd)
  • Specialistische (behandel-)hormoonseminar van Martin Keymer

Sinds 2000 houd ik officieel praktijk. 

Door jaarlijkse bij- en nascholing houd ik mijn kennis niet alleen bij, maar verdiept en vernieuwt zich deze met de huidige ontwikkelingen en inzichten. Het gebruik van de Bicom in combinatie met de zogenoemde vernetzte technieken en behandelprotocollen, met aanschaf en gebruik van diverse specifieke testdozen, vergroten mijn diagnostische kennis en therapeutische mogelijkheden met bioresonantie.

En mijn enthousiasme blijft!
De samenhang en wisselwerking van lichamelijke en psychische en emotionele  systemen inspireren mij. Steeds weer ontdek en herken ik de waarde van het verband tussen klachten, symptomen en aandoeningen. In de context van  hun mogelijke (grotere) systemische achtergronden.

De oorzaak ligt meestal niet daar, waar de klachten zich voordoen!