“Niets wat je over jezelf weet is wie je bent.„
Nin Sheng
Wie zijn wij
Nieuws & Agenda
Wat is het Pollen Voedsel Syndroom?
 Pollen Voedsel Syndroom is een allergische reactie die optreedt wanneer iemand die allergisch is voor bepaalde pollen, zoals graspollen of lees verder >>


Na het volgen van mijn HBO-SPH opleiding aan de Hogeschool van Utrecht ben ik gaan werken in de reguliere gezondheidszorg. Hier heb ik gewerkt met diverse groepen mensen met verschillende beperkingen. Wat ik in dit werk belangrijk vond is een individuele benadering, ieder mens is uniek en heeft zijn eigen waarde. Daarbij ga ik er van uit dat elk mens ondanks zijn beperkingen ook nog mogelijkheden heeft.

Sinds 2005 houd ik me bezig met complementaire geneeswijzen. Wat mij hierin aanspreekt is dat er ‘echte tijd’ en aandacht is. Een tweede belangrijke motivatie voor mij om dit werk te doen is dat ik denk dat een mens zelf tot meer in staat is dan hij zelf vermoed. Door dit zelfgenezend vermogen te stimuleren behoudt de mens zijn eigen regie.

Binnen de praktijk houd ik me bezig met verschillende methodes. De overkoepelende paraplu hierbij is RESONANTIE. Hiervoor heb ik diverse opleidinge gevolgd zoals:
  • Opleiding tot klankschaalmasseur volgens de Peter Hess methode
  • 2 jarige opleiding Familieopstellingen bij Harrie de Kruiff
  • 5 jarige opleing IMU college graduation in Holistic Health bij Martin Keymer
  • 1 jarige opleiding Medische basiskennis (PLATO  geregistreerd)
  • 5 jarige opleiding Klassieke Homeopathie volgens de ziekteclassificatie (Register Homeopaat)*

Ik werk voornamelijk op een coachende wijze, dit wil zeggen dat ik naast de cliënt wil staan en hem/haar begeleiden in dat wat hij/zij nodig heeft.
Door de verschillende op elkaar afgestemde methodes kunnen we de klachten via verschillende wegen benaderen. Een klacht staat nooit op zichzelf. Soms toont het zich psychisch soms meer fysiek. Door gebruik te maken van verschillende merthodes is de behandeling effectiever en duurzamer.

Een mens is immers meer dan de som der delen! 

* In opleiding, laatste jaar